Fjällräven Abisko Friluft 45 W
Fjällräven Abisko Friluft 45 W Fjällräven Abisko Friluft 45 W Fjällräven Abisko Friluft 45 W

Fjällräven Abisko Friluft 45 W

Varenummer
FR-27213
Ingen

Damerygsæk designet til vandring i varme og / eller fugtige klimaer. Suveræn ventilation og bærekomfort. Mange praktiske lommer.

læs mere
1.599,00 kr.
- +

”Sommer og sol.” Vi kender alle sangen med Birthe Kjær der synger om en himmel så blå som viol. Vi ved også at den ikke altid holder, men går turen til troperne eller er du en af dem som ikke lader dig afskrække af en våd, dansk sommer, så er Fjällräven Abisko Friluft 45 W rygsækken til dig. Med en Abisko Friluft får du en let og komfortabel vandrerygsæk, der med sin fantastiske ventilation, bærekomfort og lethed, er specielt udviklet til vandring og trekking i varmt og fugtigt vejr.


Bæresystemet og den lette, men stabile aluminiumsramme er designet til kvinder og har en fast ryglængde. Net materialet bagpå sørger for optimal ventilation.


Skulderstropperne er polstrede med ergonomisk pasform.  Hoftebælte og brystrem sørger for god vægtfordeling. Hoftebæltet er med ventilerende netmateriale og har to lommer til smågenstande som f.eks. mønter, solcreme eller kuglepenne.


Abisko Friluft 45 W har et rummeligt, topåbnet, hovedrum -  og  lynlåse, der åbner hele forpanelet og giver dig optimal adgang til indholdet. Der er endvidere en stor forlomme og sidelommer der kan udvides. Låget har to lommer og kan løftes så der er plads til f.eks. en jakke eller et liggeunderlag. Abisko Friluft har en lomme til vandbeholder og åbning til drikkerør der er kompatibelt med drikkesystemer (medfølger ikke). Der er strop og elastisk snøre til fastgørelse af vandrestav/isøkse.


Abisko Friluft 45 W er fremstillet i Fjällräven G-1000 Eco, der består af genbrugspolyester og økologisk bomuld”, men rygsækken har samtidig en bund i vandtæt polyamid for ekstra fugtbeskyttelse til når du stiller rygsækken fra dig. Regnslag medfølger.


Højde: 68 cm
Bredde: 32 cm
Dybde: 30 cm
Vægt: 1600 g
Volumen: 45 L
Materiale: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% bomuld, polyamid.

Mere information
Varenummer FR-27213
Køn dame
Volumen 45 liter
Mål Højde: 68 cm
Bredde: 32 cm
Dybde: 30 cm
Vægt 1600 gr
Lagerkode FP14
1600 gr