Fjällräven Kajka 75W | rygsæk til kvinder
Fjällräven Kajka 75W | rygsæk til kvinder Fjällräven Kajka 75W | rygsæk til kvinder Fjällräven Kajka 75W | rygsæk til kvinder Fjällräven Kajka 75W | rygsæk til kvinder Fjällräven Kajka 75W | rygsæk til kvinder Fjällräven Kajka 75W | rygsæk til kvinder Fjällräven Kajka 75W | rygsæk til kvinder

Fjällräven Kajka 75W | rygsæk til kvinder

Varenummer
FR-27093
Ingen

Avanceret vandrerygsæk med høj bærekomfort. Designet til at passe den kvindelige anatomi.

læs mere
2.999,00 kr.
- +

Med Kajka 75W har Fjällräven igen fremstillet en praktisk og funktionelt kvalitetrygsæk til kvinder. Rygsækken er blevet rost af vandrere over hele verden og har fået en flot omtale i fagpressen. I 2009 blev Kajka udvalgt til årets produkt af det svenske friluftsmagasin, Utemagasinet og i 2011 blev Kajka udnævnt til Bedst i Test i den finske avis, Retkis, store rygsæktest.

Kajka ser måske beskeden ud, men lad det ikke snyde dig. Her får du en slidstærk, bekvem og avanceret rygsæk med mange funktioner, som er designet til at aflaste selv meget tunge byrder. Den unikke bæreramme i træ er fremstillet med langt mindre miljøpåvirkning end hidtil, men har samme styrke og funktion. Pasformen justeres med Perfect Fit Adjustment Systemet, som nemt indstilles i både i ryglængde og i bredden mellem skulderremmen. Hoftebæltet er skræddersyet til at give høj bærekomfort, selv på lange vandredage og en fløjte på brystremmen sikrer at det er nemt at kalde på hjælp og blive hørt, hvis det skulle blive nødvendigt.

Fjällräven Kajka 75W har et stort hovedrum med åbning for oven med snelås, en stor lodret åbning på forsiden og en yderligere åbning forneden, som gør det nemt at få overblik over udstyret. Rygsækkens hovedrum kan opdeles i en over- og undersektion. Undersektionen har et Wet/Dry-rum, hvor du kan holde især fugtigt og snavset grej adskilt fra andet udstyr. Praktiske sidelommer med lynlås findes i toplåget, på siderne og på hoftebæltet. Toplåget kan taget af og bruges som talje- eller brysttaske, hvis du vil have ekstra styr på nøgler, pung osv.

To kompressionsremme på hver side, som fastgøres med smalle stave, giver en jævn og effektiv kompression uden at forhindre adgangen til sidelommernes åbninger. Der er fastgørelsesmuligheder på toplåget og under rygsækken.

Leveres med regnslag med refleksprint.

Volumen: 75 liter

Dybde x højde x bredde: 29 x 80 x 37 cm

Vægt: 3300 g

Materiale: 600D 100% Polyester, Vinylon F 100% Vinylal

Mere information
Varenummer FR-27093
Køn dame
Volumen 75 liter
Mål Højde: 80 cm
Bredde: 37 cm
Dybde: 29 cm
Vægt 3300 gr
Lagerkode OU1