Fjällräven Kånken toiletry bag
Fjällräven Kånken toiletry bag Fjällräven Kånken toiletry bag Fjällräven Kånken toiletry bag Fjällräven Kånken toiletry bag

Fjällräven Kånken toiletry bag

Varenummer
FR-23784
Ingen

Enkel og slidstærk toilettaske i den velkendte Kånken stil. Praktisk og funktionel design som altid fra Fjällräven.

læs mere
499,00 kr.
- +

Kånken rygsækken har styret suverænt siden den første Kånken så dagens lys i 1978 og det kommer Kånken toilettasken sikkert også til. Her får du nemlig en slidstærk taske, fremstillet i vokset Fjällräven G-1000 HeavyDuty Eco S materiale, der består af genanvendt polyester og økologisk bomuld.

En Kånken toilettaske har to store rum med lynlåse. Der er god plads til sæbe, tandbørste, tandpasta, cremer m.v.  Begge rum har holdere til små parfumeflasker, læbepomade, skrabere m.m. så du nemt kan organisere indholdet. Det ene rum har netlomme til f.eks. vatrondeller og vatpinde.

Fjällräven Kånken toiletry bag er med skumpolstring der både beskytter indholdet og gør at tasken holder formen. En praktisk hank gør at toilettasken er lige til at tage med dig, også selvom du bærer på håndklæder og skiftetøj, samt at den kan hænges op på knager i vådrum. Der er indvendig navnemærkat og det klassiske Fjällräven Kånken rævelogo på ydersiden.

Dybde: 10 cm

Højde: 16 cm

Bredde: 23.5 cm

Vægt: 160 g

Materiale: G-1000 HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% bomuld

Mere information
Varenummer FR-23784
Køn dame, herre, junior
Mål

Dybde: 10 cm

Højde: 16 cm

Bredde: 23.5 cm

Vægt 160 gr
Lagerkode BP13