Fjällräven Keb Gaiter Trousers Regular Men
Fjällräven Keb Gaiter Trousers Regular Men Fjällräven Keb Gaiter Trousers Regular Men Fjällräven Keb Gaiter Trousers Regular Men Fjällräven Keb Gaiter Trousers Regular Men Fjällräven Keb Gaiter Trousers Regular Men

Fjällräven Keb Gaiter Trousers Regular Men

Varenummer
FR-81178R
Ingen

Prisbelønnede herrebukser fra Fjällräven. Avancerede vandrebukser med praktisk gamachefunktion, fremstillet i strækstof, G-1000 Eco og G-1000 HD.

læs mere
1.899,00 kr.
- +

Med et par Fjällräven Keb Gaiter bukser får du et par tekniske vandrebukser i absolut topklasse. Kombinationen af stretch og G-1000 materiale gør at Keb Gaiter sidder perfekt, følger din krops bevægelser og er utrolig behagelige at have på. Der er ekstra forstærkninger i G-1000 Eco på bagen, foran på benene og knæene for ekstra slidstyrke. Benafslutningerne er med det stærke G-1000 HeavyDuty, så de kan holde til sliddet fra dine vandrestøvler.

Fjällräven Keb Gaiter Trousers Regular har anatomisk formede buksebag og knæ og er udstyret med ekstra stærke sømme, der er placeret sådan at de ikke generer.

Får du det får varmt så er der lynlåsåbning fra knæ til hofte. Er dette ikke nok, så kan den nederste del af buksebenene på en Keb Gaiter buks tages af, så bukserne forvandles til et par shorts.

Men det stopper ikke her. For der er jo en grund til at Fjällräven Keb Gaiter Trousers Regular er prisbelønnede bukser! Bukserne har snore til justering ved benafslutningerne og er udstyret med en skjult støvlekrog med snøreringe hvor du kan fastgøre snørebånd eller metalkroge. Dvs. buksebenet kan fastgøres til dine vandrestøvler og forhindre at du får sne, sand m.m. ned i støvlerne.

Den aftagelige del af buksebenet kan justeres ved læggen vha. en snor, så den sammen med støvlekrogen på benafslutningen forvandles til en gamache – dette er et stort plus og noget dine underben og ankler vil takke dig for når du går i kratfyldt terræn.

Keb Gaiter bukser har to lommer på benene med klap, hvor den ene har en indvendig netlomme til småting. Forlommerne er placeret højt så tingene ikke falder ud når du sætter dig.

Alle friluftsfolk ved at når man først er derude, så har man ikke lyst til at gå ned på udstyr og at godt design i kvalitetsmaterialer, kan have afgørende betydning for turens success of hvor veltilpas man føler sig – og her kan et par Keb Gaiter bukser være en rigtig god investering.

  • Yderstof: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% bomuld -  G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% bomuld - Stretch: 63% Polyamid, 26% Polyester, 11% Elastane
  • Vægt: 640 g. i str 48
  • Bukselængder: Fast længde
  • Kortlomme: Ja
  • Bentype: Med lynlås
  • Strækpaneler: Ja
  • Talje: Mellem talje
  • Forstærkninger: Ja
  • Anatomisk formede knæ: Ja
  • Pasform: Regulær pasform

Bemærk: farven "sort" er ikke 100% sort. Delene med G-1000 materiale er mørkegrå. Der står kun "sort" på produktet, derfor har vi også valgt at kalde den sort i stedet for sort/mørkegrå.

Mere information
Varenummer FR-81178R
Køn herre
Material G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton, G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton, Stretch: 63% Polyamide, 26% Polyester, 11% Elastane
Vægt 640 gr str. 48
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Fjällräven Keb Gaiter Trousers Regular Men