Fjällräven Singi 48 L
Fjällräven Singi 48 L Fjällräven Singi 48 L Fjällräven Singi 48 L Fjällräven Singi 48 L Fjällräven Singi 48 L Fjällräven Singi 48 L Fjällräven Singi 48 L Fjällräven Singi 48 L Fjällräven Singi 48 L Fjällräven Singi 48 L Fjällräven Singi 48 L Fjällräven Singi 48 L

Fjällräven Singi 48 L

Varenummer
F23321
Ingen
Alsidig og robust rygsæk til trekking, vandring, jagt m.m. Sidelommer kan tilkøbes. læs mere
2.299,00 kr.
- +

Fjällräven Singi 48 er en tidløs og praktisk rygsæk som er den perfekte følgesvend til de længere ture til fods, hvad enten du er en uge i de svenske skove, går hærvejsmarch, eller er på en jagttur der strækker sig over flere dage. Singi 48 har et volumen på hele 48 liter som bæres behageligt på ryggen med den bæredygtige, ergonomiske ramme fremstillet i FSC certificeret Europæisk birketræ. Rammen er justerbar og kan tilpasses forskellige ryglængder, så du får den optimale pasform.

Singi 48 er fremstillet i miljøvenligt G-1000 HeavyDuty Eco S stof, der er består af genanvendt polyester og økologisk bomuld. Stoffet er yderst slidstærkt og kan yderligere imprægneres med Greenland Wax efter behov. Rygsækkens bund er forstærket med vandtæt nylon, så du kan stille den fra dig på et fugtigt underlag.

Rygsækken består af et stort hovedrum med snelås og en ekstra lynlås nederst, så du let kan komme til indholdet i bunden. Toplåget er med to lynlåslommer, og der er yderligere to praktiske lommer i det polstrede hoftebælte. Kompressions stropper i siderne sørger for god vægtfordeling og holder indholdet på plads. Kompressionsstropperne kan også bruges til at fastgøre grej på forsiden af rygsækken. Elastiske stropper foran gør det desuden muligt at bære ekstra grej du ønsker at have lige ved hånden, som f.eks. en regnjakke, og en Fjällräven Singi 48 er kompatibel med de fleste drikkesystemer.

Ser man på rygsiden af en Singi 48, så er noget af det første der springer i øjnene polstringen. Der er polstring på alle trykpunkter: Den øverste del af ryggen, skuldrene, samt hofte og lænd, hvilket mindsker risikoen for gnavsår og slidskader under de lange vandreture.

Er det ikke nok med 48 liters volumen, så kan du få ekstra plads med Fjällräven Singi sidelommer, der let fastgøres til siderne af rygsækken (medfølger ikke, skal købes separat), eller en Fjällräven Singi grejholder (medfølger ikke, skal købes separat) til f.eks. at holde din jagtriffel, fiskestang, kamerastativ m.m.

Praktisk regnslag medfølger.

Vægt: 2100 g

Materiale:

G-1000® HeavyDuty Eco S: 65% genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld

500D 100% polyamid

Volumen: 48 l

Bredde: 30 cm

Højde: 67 cm

Dybde: 24 cm

Regnslag: Ja

Mere information
Varenummer F23321
Køn dame, herre, junior
Volumen 48 liter
Mål Bredde: 30 cm

Højde: 67 cm

Dybde: 24 cm

Vægt 2100 gr
Lagerkode EP15