fjallraven totepack no 4Forstør « »

Fjällräven Totepack No. 4 Tall taske

Hurtigt overblik

Fjällrävens Totepack taske i nyt design med et volumen på 19 liter og med plads til din bærbare.
1.199,00 DKK
 
 

* Påkrævede felter

1.199,00 DKK

Detaljer

Det begyndte med Totepack No. 1, en praktisk taske / mulepose beregnet til at slynge over skulderen og med mulighed for at bære den på ryggen – perfekt som shoppingtaske, citytaske og hverdagstaske. Det viste sig at Totepack No. 1 ramte plet! Den blev hurtigt efterfulgt at Totepack No. 2 og Totepack No. 3, og her har du så Totepack No. 4 Tall i et nyt og smart design og med en polstret lomme til en laptop op til 15”.

Med en Totepack No. 4 får du alle muleposens fordele og mere til! Bær den over skulderen eller på ryggen. Fjällräven Totepack No. 4 består af et hovedrum med lynlås med en lomme til din bærbare. Totepack er også stor nok til at du kan have dine ugeblade, foldere, eller aviser med på turen – eller hvad med bare at bruge den til indkøbsturen? Vær smart og miljøvenlig på samme tid ved at spare på plastikposerne. Udover hovedrummet er der også to store indvendige lynlåslommer og en udvendig lynlåslomme med nøgleholder.

Denne taske er fremstillet i solidt, vokset G-1000 HeavyDuty Eco, der kun bliver smukkere med årene og som kan genimprægneres med Greenland Wax.  Totepack No. 4 fås i flere flotte farver. Der er lækre detaljer i læder og metalspænder, og skulderstropperne kan justeres.

En Totepack No. 4 fra Fjällräven er ikke en taske der ligger og hensygner i et hjørne. Har man først fået en Totepack ind i hjemmet, så bliver den hurtigt svær at undvære.

Volumen: 19 liter

Højde: 40 cm

Bredde: 35 cm

Dybde: 15 cm

Vægt: 550 g.

Bærbar: Op til 15 tommer.

Materiale: G-1000 HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% bomuld

Yderligere information

Varenummer FR-24232
Mærke Fjällräven
Volumen 19 liter
Mål Højde: 40 cm, bredde: 35 cm, dybde: 15 cm
Vægt 550 gr

Spørgsmål og svar

Ingen spørgsmål
Andre har kigget på:

 -   +