Fjällräven Travel Pack Small
Fjällräven Travel Pack Small Fjällräven Travel Pack Small Fjällräven Travel Pack Small

Fjällräven Travel Pack Small

Varenummer
FR-25515
Ingen

Lækker lille rejsetaske med et volumen på 20 liter, ideel til kortere ture. Rygsækken er semiblød og passer godt til folk med kortere rygge eller evt. større børn.

læs mere
Regular Price 1.599,00 kr. 1.279,00 kr.
- +

Travel Pack Small er en 20 liters rygsæk, der er designet specifikt med henblik på at være den perfekte lille rejseledsager og hvis udvendige mål accepteres af de fleste flyselskaber som håndbagage. Tasken passer især godt til folk med lidt kortere rygge.

Med en Travel Pack Small har du hurtigt adgang til dine rejsedokumenter, så du ikke behøver at stå og rode rundt i tasken for at finde pas og boardingkort mens du står i kø. Det samme gælder når du er ombord på flyet / toget / bussen – det er let at finde skiftetøj, iPad, bog, tandbørste m.m.

Denne rejsetaske fra Fjällräven kan åbnes helt og foldes ud, og består af tre indvendige hovedrum med lynlås og netstof, der giver dig god overblik over indholdet, og hvor du kan holde rent og snavset tøj adskilt. Travel Pack har et rum der både kan åbnes fra oven eller indvendigt og som passer til en Fjällräven Travel Toiletry Bag  (og de fleste andre toilettasker). Hermed kan du hurtigt få fat i tandpasta, tandbørste, håndcreme m.m. Herudover er der et foret rum til din bærbare / tablet på op til 15”, en fleece lomme med åbning foroven til din mobiltelefon, flere indvendige lynlåslommer til småting, samt en flad lynlåslomme foran. Hovedlynlåsen er designet sådan at den kan låses med hængelås (medfølger ikke).

Fjällräven Travel Pack Small har polstrede håndtag og polstrede skulderremme, så tasken er behagelig at bære på. Denne lille Travel Pack er som et ekstra prik over i’et også polstret på ydersiden, så indholdet er yderligere beskyttet, hvis du f.eks. lægger den i bagageboksen over flysædet.

Mål:

Højde: 40 cm

Bredde: 29 cm

Dybde: 17 cm

Bærbar: Op til 15”

Vægt: 1350 g

Volumen: 20 L

Materiale: G-1000 HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% bomuld

Mere information
Varenummer FR-25515
Køn dame, herre
Volumen 20 liter
Mål

Højde: 40 cm

Bredde: 29 cm

Dybde: 17 cm

Vægt 1350 gr
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Fjällräven Travel Pack Small