Geoff Anderson Barbarus Jacket, mørkegrøn

Geoff Anderson Barbarus Jacket, mørkegrøn

Varenummer
GA-barb
Ingen

Vandtæt og åndbar fiskejakke 100% fri for PFC partikler (ingen  PFOA/PTFE).

læs mere
1.799,00 kr.
- +

Geoff Anderson Barbarus jakken er en behagelig vandtæt og åndbar fiskejakke/regnjakke med god bevægelsesfrihed. Herudover er den både slidstærk og let, så den er lige til at tage med dig.

Vi kan lige så godt se det i øjnene: Det er vådt i Danmark. I gennemsnit regner det hver anden dag, og der er langt mellem de lange tørre somre og den hvide jul. Barbarus er en jakke i dansk design, så her er taget højde for vores våde vejr. Desuden bliver fisketuren unægtelig lidt bedre hvis man ikke er gennemblødt efter tyve minutter.

Denne jakke har fem praktiske lommer, herunder en inderlomme med lynlås, sidelommer med lynlåse og brystlommer med lynlåse. Hermed er jakken også god til havefolket og hundefolket. Alle lynlåse er solide YKK. Hætten er med bred skygge, der beskytter dit ansigt mod vejr og vind. Foret er svedtransporterende så du ikke får det råkoldt, og livvidden er justerbar.

Våde hænder betyder ofte kolde hænder, især hvis det blæser og er lidt småkoldt. Det er der taget højde for med Barbarus fra Geoff Anderson. Jakken har en håndvarmer funktion, og indbyggede manchetter sørger for at ærmerne sidder som de skal om håndleddet.

Der er også tænkt på miljøet. Denne regnjakke fra Barbarus indeholder ingen PFC partikler, hvilket forhåbentlig er fremtiden for alle vandtætte og smudsafvisende membraner.

Mere information
Varenummer GA-barb
Køn herre
Lagerkode N