Jack Wolfskin Richmond dunjakke
Jack Wolfskin Richmond dunjakke Jack Wolfskin Richmond dunjakke Jack Wolfskin Richmond dunjakke Jack Wolfskin Richmond dunjakke

Jack Wolfskin Richmond dunjakke

Varenummer
JW-1203342
Ingen

Meget varm og let dunjakke fra Jack Wolfskin der går godt ned over lænden. Vindtæt og vandafvisende.

læs mere
Regular Price 1.799,00 kr. 1.499,00 kr.
- +

Richmond serien fra Jack Wolfskin er let og vindtæt outdoortøj med dunfyld i et moderne design. Perfekt til de kolde morgener til og fra arbejde, eller når den iskolde vintervind suser gennem byens alleer. Richmond Coat er en lækker dunjakke til kvinder som går godt ned over lænden forneden og med en ekstra høj krave, som du kan vælge have have lynet helt op til hagen, lynet op og vendt ned eller også helt åben, alt afhængig af vejret.

Ydermaterialet er Stormlock Tafetta, der er vindtæt, vandafvisende og ekstra glat med høj åndbarhed. Frakken er foret med 90% hvide andedun og 10% fjer, der alle kommer fra RDS certificeret produktion. Dvs. med dyrevelfærd i højsædet, hvor der ikke plukkes fra levende dyr. En RDS certificering er også din garanti for at dunene heller ikke stammer fra foie gras industrien hvor ænder og gæs tvangsfodres.

Jack Wolfskin Richmond Coat er vandafvisende og kan klare en let byge eller lidt støvregn, men for en sikkerheds skyld har jakken, udover det naturlige dunfyld, ekstra syntetisk fiberisolering ved skuldrene som er det område mest udsat for regn. Fiberisoleringen er mindre følsom overfor fugt end dun og isolerer stadigvæk godt selvom det er blevet fugtigt.

Jakken har to håndlommer og en praktisk inderlomme til f.eks. pung eller mobiltelefon.

Alt i alt er en Richmond Coat er perfekt eksempel på en frakke, der beviser at varme dunjakker ikke behøves at være tunge og klodsede.

 

Materiale:

Ydermateriale: Stormlock Tafetta polyamid

For: 100% polyamid

Fyld 1: 90% hvide andedun, 10% fjer (700 cuin fyldstyrke – RDS certificeret)

Fyld 2: Microguard Echosphere 100 % polyester (200g/m2) – fremstillet af genanvendte syntetiske fibre

Vægt: 537 gram i str. S

Mere information
Varenummer JW-1203342
Køn dame
Material

Ydermateriale: Stormlock Tafetta polyamid

For: 100% polyamid

Vægt 537 gram i str. S
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Jack Wolfskin Richmond dunjakke