Salomon Quest 4D 3 GTX vandrestøvle Men

Salomon Quest 4D 3 GTX vandrestøvle Men

Varenummer
SA-40245500
Ingen

Hardcore vandrestøvle til herrer fra Salomon – støvlen til de lange dage i hårdt terræn!

læs mere
Regular Price 1.799,00 kr. 1.499,00 kr.
- +

Har du kig på Samaria Kløften? Caminoen? Eller vil du bare have en overlegen vandrestøvle til hærvejsmarchen eller efterårsturen langs stranden? Salomon Quest 4D 3 GTX er tredje generation af Salomon Quest vandrestøvler, hvor Salomon er blevet ved med at finpudse detaljerne på en allerede fantastisk støvle. Quest 4D 3 GTX er derfor støvlen til dig som ikke vil gå ned på udstyr - og hvor stabilitet, fleksibilitet og komfort er et absolut must.

En Salomon Quest 4D 3 GTX er en slidstærk herrestøvle der yder maksimal stabilitet og beskyttelse, så risikoen for skader og vrid mindskes betydeligt – også når du går i ujævnt og stenet terræn. Quest 4D GTX er endvidere forholdsvis let for vandrestøvle, hvilket gør dine fødder mindre trætte efter en lang dag, uger eller endda måneder på farten.

Støvlen har et nyt 4D Advanced Chassis design, der yder ekstra stabilitet og samtidig giver mere fleksibilitet i forfoden for mere naturlige bevægelser. Der er indvendigt tekstil og 3D netmateriale.

Indersålen er en Eva formet fodbase med Ortholite skum og en EVA hælekop for bedre hælestøtte, samt et velpolstret, køligt og tørt fodmiljø. Mellemsålen er en Dual density EVA sål, der igen yder uovertruffen støddæmpning, stabilitet og bevægelseskontrol. Ydersålen er Salomons egen High Traction Contagrip sål med et nyt og forbedret sålemønster, der giver et fast greb på alt slags terræn, asfalt, mudder, sand, grus, vådt græs m.m.

Sidst, men ikke mindst, så har denne vandrestøvle naturligvis en Gore-Tex membran der holder skoen dejlig tør, både udvendigt og indvendigt.

Vægt: 620 gram istr. 42

Mere information
Varenummer SA-40245500
Køn herre
Vandtæt ja
Vægt 620 gram i str. 42
Lagerkode KO