Salomon Speedcross 4 Men

Salomon Speedcross 4 Men

Varenummer
SA-398420
Ingen

Let løbesko / crosssko til mænd med et suverænt greb i blødt terræn.

læs mere

Salomon Speedcross 4 til herrer er den fjerde udgave af denne seje løbesko / crosssko. Speedcross er let, støddæmpende og har et mostergreb på bløde underlag, så du rigtig kan udfordre dig selv i naturterræn.

Speedcross er med Sensifit og Quicklace snøresystem, så skoen er hurtig at tage på og sidder næsten som støbt omkring foden. Ortholite foret kombinerer et særligt Ortholite skum og en EVA hælkappe, hvor skummet skaber et køligere, mere tørt og sundere miljø med bedre støddæmpning, og hælkappen sørger for bedre støtte til hælen og yderligere støddæmpning. Salomon Speedcross har endvidere et netmateriale som gør at der ikke trænger blade, småsten eller andet ned i skoen, og samtidig har crossskoen en mudderbarriere hele vejen omkring sålen.

Denne sporty sko er bygget til fart og sjov, så Salomon har fundet den perfekte balance hvor din fod er tilstrækkelig beskyttet uden at skoen bliver for tung eller klodset, men skoens største styrke ligger i sålen: Ud over ydersålen med det helt unikke greb, sørger en støbt EVA mellemsål  for letvægts støddæmpning og stabilitet. EVA sørger også for støddæmpning og anatomisk støtte omkring din fod og under din fodsål.

Med en Salomon Speedcross 4 får du altså en rigtig terrængående løbesko til en rigtig svedig herretur.

Bemærk! Sålen er designet til blødt terræn, så hvis du tit løber på asfalt eller fortov bliver gummidutterne på sålen hurtig slidt.

Vægt: 297 gr i str. 42

Mere information
Varenummer SA-398420
Køn herre
Vandtæt nej
Lagerkode KOA