-18%
Fjällräven Keb Hike 30

Fjällräven Keb Hike 30

Varenummer
F27351
Ingen

Den velkendte, slidstærke Keb Hike rygsæk i en ny opdateret version med dele i vandtæt Bergshell materiale. God til trekking, ski-touring m.m. Med regnslag og plads til en laptop op til 15”.

læs mere
Regular Price 1.899,00 kr. 1.550,00 kr.
- +

Lækker helårsrygsæk til den aktive bruger. Fjällräven Keb Hike følger dig på tur sommer og vinter. Denne Keb Hike 30 rygsæk har et volumen på 30 liter med god plads til skiftetøj, grej m.m.

Lige som man tror at Keb ikke kan blive bedre, så gør den det. Denne opdaterede Keb Hike 30 er i det solide og velkendte G-1000 HeavyDuty Eco, men nu med forstærket sider og bund i det ligeledes miljøvenlige Bergshell materiale. Bergshell er et utroligt solidt vandtæt, ripstop stof fremstillet i genanvendt polyamid, så den allerede stærke Keb rygsæk er blevet endnu stærkere.

Denne Fjällräven rygsæk har et stort hovedrum med en indvendig lomme der passer til de fleste drikkesystemer, herudover er der en rummelig forlomme med lynlås, en justerbar sidelomme, en lille toplomme med krog til din nøglering og en lomme til din bærbare op til 15 tommer.

En solid A-ramme skiholder med stærke kroge og ”quick release” funktion gør at du nemt kan tage skiene med på tur og hurtigt kan tage dem af og på efter behov. Der er også fastgørelsespunkter til isøkse, skistave, trekkingstave m.m. Bagpanelet er sneafvisende. Alt er designet sådan at du ikke behøves tage handskerne af om vinteren for at betjene rygsækken.

Bæresystemet systemet er is- og sneafvisende og ”perfect fit” (perfekt pasform). Herudover er det skabt til at støtte tung oppakning, hvor kompressionsstropperne holder indholdet på plads. Hoftebælte er med til at give en god vægtfordeling, men kan tages af når du ikke har brug for det.

Keb Hike 30 er vandafvisende, men regner det kraftigt eller vedvarende, så tager det ikke lang tid lige at slå det medfølgende regnslag over rygsækken.

God tur!

Specifikationer:

Volumen: 30 liter

Bæresystem: Perfect Fit

Dybde: 23 cm

Højde: 52 cm

Bredde: 27 cm

Vægt: 1440 g

Regnslag: Ja

Bærbar: Op til 15 tommer

Materiale:

G-1000 HeavyDuty Eco: 65% genanvendt polyester, 35% økologisk bomuld

Bergshell: 400D 100% genanvendt polyamid

Mere information
Varenummer F27351
Volumen 30 liter
Mål

Dybde: 23 cm

Højde: 52 cm

Bredde: 27 cm

Vægt 1440gr
Lagerkode JP