-18%
Fjällräven Luhkka kappe

Fjällräven Luhkka kappe

Varenummer
FR-80637
Ingen

Knælang kappe i G-1000 materiale. Med let syntetisk for. Praktisk alene som en efterårsjakke eller som overtræksjakke om vinteren.

læs mere
Regular Price 2.799,00 kr. 2.299,00 kr.
Størrelsesguide
- +

Smart knælang kappe fra Fjällräven inspireret af samernes alsidige og praktiske "Luhkka". Luhkka kappen fungerer som en yderjakke om efteråret og foråret, og som en overtræksjakke oven på det almindelige vintertøj på kølige vinterdage - sådan som samerne altid har båret den. Oven på det almindelige overtøj giver Luhkka fra Fjällräven fleksibel beskyttelse mod kulde og kolde vinde, og eventuel sne rystes hurtigt af, når man kommer indendørs. Materialet er af Fjällrävens slidstærke, vind- og vandafvisende G-1000, som er forsynet med et tyndt syntetisk fór, der giver ekstra varme.

Luhkka kappen har en fast justerbar hue med aftagelig pelskant i imiteret pels og refleksbånd i nakken. Lynlåsen foran går halvvejs ned på brystet, i åbningen sidder en kile i G-1000 med blød fleece på indersiden. Lige indenfor sidder en brystlomme, og længere nede på maven sidder en kængurulomme, som kan nås fra ydersiden af jakken. Trykknapper ved håndleddene holder overtøjet på plads, når du rører dig. Lynlåse og detaljer er i naturfarvet læder.

Materiale: G-1000® Original: 65% polyester, 35% bomuld

Miljø-info: Natural Impregnation

Fyld: 100% polyester Supreme Microloft

Mere information
Varenummer FR-80637
Køn dame
Materiale Materiale: G-1000® Original: 65% polyester, 35% bomuld
Fyld: 100% polyester Supreme Microloft
Lagerkode BP29/30
Størrelsesguide