Handelsbetingelser

E-MÆRKET

Outdoornu.dk er en e-mærket certificeret webshop. E-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Et e-mærke er din sikkerhed for, at netbutikken lever op til gældende dansk lov samt en række særlige forbrugerbeskyttende krav. E-mærkets team af juridiske eksperter kontrollerer os og vores handelsbetingelser løbende.

Her kan du læse om vores e-mærke certifikat og finde flere informationer om e-mærket: CERTIFIKAT

 

BETALING

På Outdoornu.dk kan du betale med Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron eller Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Outdoornu.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets/ePay.

Indehavere af et EAN nummer, dvs. offentlige virksomheder, skoler, institutioner mv. har mulighed for at betale gennem deres EAN nummer. Vælg "EAN betaling" under betalingsmetode og husk at skrive jeres EAN nummer.

 

LEVERING


Leveringstid i Danmark
: Bestiller du inden klokken 16:30 på mandag-fredag modtager du i reglen dine varer den efterfølgende hverdag . Vi sender alle pakker med Postnord (Postdanmark).

forsendelse priser

Alle pakker kan trackes på www.postnord.dk. Hvis du ikke modtager pakken indenfor 2 hverdage bedes du kontakte os, så vi kan få pakken efterlyst hos Postnord.

Hvis du har valgt at betale med bankoverførsel, sender vi dine varer indenfor 1 hverdag efter vi har registreret din indbetaling.

Outdoornu.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Postnord målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2-3 hverdage.

Fragtmetode / Modtagelse af din pakke

Vi sender bestillingerne med Postnord. Som kunde kan du vælge mellem følgende leveringsmetoder:

Pakke med omdeling – pakken bliver bragt ud til din ønskede adresse. Levering mandag-fredag.


Pakke uden omdeling – levering til Postnord posthus, pakkeshop eller pakkeboks. Du kan få en besked pr. SMS når pakken ankommer. Levering mandag-lørdag.


Modtagerflex: Hvis du har en modtagerflex aftale med PostDanmark, så kan du vælge en af mulighederne med omdeling, og Postnord vil sørge for at aflevere pakken iht. din aftale med dem. Postnord erstatningsansvar ophører så snart pakken er placeret på det aftalte sted. Dvs. det er ikke muligt at kræve erstatning hvis pakken forsvinder eller bliver beskadiget. Det betyder også, at vi heller ikke yder erstatning ved Modtagerflex levering såfremt der skulle ske noget med din pakke. Vi anbefaler derfor at du, for at være på den sikre side, enten vælger at få pakken sendt til din arbejdsplads eller til afhentning på et posthus/i en postbutik.

Bemærk at det er kundens ansvar at tjekke emballagens tilstand ved modtagelsen. Er pakken synligt beskadiget, så har du lov til at nægte modtagelsen eller afgive en reklamation hos dit nærmeste posthus inden 24 timer efter modtagelsen.

 

BYTTERET OG FORTRYDELSESRET

Der er 30 dages returret på varerne købt på vores netbutik, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på den vedhæftede returseddel. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hængemærkater og lign. må ikke fjernes fra produktet.

Gratis ombytning og returnering af alle pakker. Vi medsender som regel en returlabel i alle pakker i Danmark. Skulle du ikke finde en sådan eller har du mistet den, så send os en e-mail og vi sender dig en returlabel pr. e-mail. Du skal bare sætte den på pakken / posen og aflevere den på et posthus eller i en postbutik. Vi betaler for returfragten! Husk at oplyse om du ønsker at fortryde købet eller bytte til noget andet. Denne service gælder kun udleveringer til danske adresser. Omkostninger til returnering fra udlandet skal kunden selv afholde.

Ønsker du at bytte varer, f. eks. til en anden størrelse eller farve, så kan du blot sende os varerne retur med anvisning om hvad de skal byttes til og vi sender de nye varer uden ekstra beregning. Skulle du ønske til at bytte til noget som koster mere, så sender vi dig et link per e-mail til betaling af differensen. Ønsker du at bytte til noget som koster mindre, så tilbagebetaler vi selvfølgelig differensen.

Vi tilbyder sommetider ekstra rabatter ved samlet køb, f.eks "køb buks X med bælte Y og få 30% rabat på bæltet". Ved returnering af kun buksen bortfalder rabatten.

 

REKLAMATIONSRET

Outdoornu.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Outdoornu.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Outdoornu.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

 

VARERETURNERING

Gratis returnering af alle pakker. Vi medsender som regel en returlabel i alle pakker i Danmark. Skulle du ikke finde en sådan eller har du mistet den, så send os en e-mail og vi sender dig en returlabel pr. e-mail. Du skal bare sætte den på pakken / posen og aflevere den på et posthus eller i en postbutik. Vi betaler for returfragten! Husk at oplyse om du ønsker at fortryde købet eller bytte til noget andet. Denne service gælder kun udleveringer til danske adresser. Omkostninger til returnering fra udlandet skal kunden selv afholde.

Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os.

 

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger der registreres på Outdoornu.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Outdoornu.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Outdoornu.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Outdoornu.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 

BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Outdoornu.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

INFORMATION OM VIRKSOMHED

Virksomhedens juridisk navn: Outdoornu.dk ApS
Virksomhedsform: Anpartsselskab (ApS)
Etableringsår: 2009 (fra 2009-2018 som enkeltmandsfirma, siden december 2018 som ApS)
CVR: 40101187
Adresse: Storegade 12, 6880 Tarm, Danmark
Kontakt: Tlf. 96812040

 

KUNDESERVICEPUNKT

Du kan kontakte os på tlf.: 96812040 (man-fre: 9:30-17:30) eller på mail info @ outdoornu.dk. Vi besvarer mails indenfor 5 timer i hverdagen.

Outdoornu.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

 

KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Outdoornu.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info @ outdoornu.dk