0item(s)
Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Persondatapolitik

1. Generelt

Den. 25. maj 2018 er EU's persondataforordning trådt i kraft. Her kan du læse hvordan Outdoornu.dk behandler og opbevarer oplysninger om dig.

Outdoornu.dk er ansvarlig for de oplysninger vi indsamler når du foretager et køb, abonnerer på vores nyhedsmail og lignende. Har du spørgsmål vedr. vores persondatapolitik kan du henvende dig til vores kundeservice. Kontaktoplysningerne findes under punkt 7.

 

2. Indsamling af personoplysninger

2.1 Når du afgiver en ordre på Outdoornu.dk registrerer vi følgende oplysninger: dit navn, fakturaadresse, leveringsadresse, e-mail, telefonnummer, betalingsmåde, leveringsmåde, IP-adresse, samt de bestilte produkter og eventuelle kommentarer du har sendt os sammen med din ordre. Disse oplysninger registrerer vi for at kunne behandle din ordre. Vi er desuden forpligtet at opbevare disse oplysninger pga. lovkrav til bogføring og regnskab. Registreringen af IP-adressen er til forebyggelse af bedrageri. Retsgrundlaget herfor er EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1 lit b, c og f.

2.2 Når du tilmelder dig Outdoornu.dk's direkte markedsføring, f.eks. nyhedsmail, Facebookside og lignende, så registrerer vi din e-mail og dit navn. Vi bruger disse data til markedsføring, f.eks. udsendelse af nyhedsmails. Retsgrundlaget herfor er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, lit. f.

2.3 Når du besøger Outdoornu.dk indsamler vores system automatisk oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Disse er bl.a. de besøgte produkter, besøgte kategorier, besøgte sider, søgeord, den besøgendes lokation, information om den besøgendes enhed, f.eks. om det er en computer, tablet eller mobil. Ved at genkende om du besøger os via en computer eller en mobil, vises vores side på en måde der sikrer dig den bedst mulige oplevelse. Retsgrundlaget herfor er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, lit. f.

 

3. Modtagere af personoplysninger

3.1 Outdoornu.dk sælger aldrig personoplysninger til tredjepart. Vi videregiver kun de nødvendige persondata til følgende samarbejdspartnere:

3.2 Outdoornu.dk videregiver følgende persondata til vores transportpartnere som foretager leveringen til dig, samt en evt. returnering til os: navn, leveringsadresse, telefonnummer og e-mail.

3.3 Efter dit køb hos Outdoornu.dk får du en automatisk opfordring fra Trustpilot til at foretage en anmeldelse af vores service. I denne forbindelse bliver følgende persondata automatisk overført til Trustpilot: køberens navn, e-mail og ordrenummer. Du kan altid afmelde din e-mail hos Trustpilot og undgår dermed fremtidige anmodninger derfra.

 

4. Dine rettigheder

4.1. Indsigtsretten

Du har ret til at forespørge over e-mail hvilke data vi har registreret på dig. Vi oplyser kun personlige oplysninger til samme e-mailadresse som anmodningen er foretaget på.

4.2 Retten til besigtigelse

Du har ret at anmode os om at rette ukorrekte oplysninger om dig, f.eks. hvis du har fået ny adresse. Du skal henvende dig til os over e-mail for at få rettet ukorrekte oplysninger.

4.3 Retten til sletning

Du har i visse tilfælde ret til at få alle eller en del af dine persondata slettet af os. Vi er ikke forpligtet at slette dine oplysninger hvis dine oplysninger skal gemmes i forbindelse med loven om bogføring og regnskab eller i forbindelse med andre juridiske forpligtelser, f.eks. politiefterforskning for bedrageri.

4.4 Retten til indsigelse

Du har ret til indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, såfremt du har særlige grunde hertil.

4.5 Retten til at tilbagekalde samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsmail, Facebook eller lignende. Du kan sende os en e-mail, hvis du ønsker at afmelde nyhedsmailen eller du kan afmelde direkte, nederst på siden i den næste nyhedsmail. På Facebook kan du melde dig ud direkte på siden.

4.6 Retten til at klage

Du kan til enhver tid indgive en klage her:

Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København

 

5. Sletning af persondata

5.1 Personoplysninger vi har indsamlet i forbindelse med dit køb opbevares i 5 år af i overensstemmelse med loven om bogføring.

5.2 Personoplysninger vi har indsamlet i forbindelse med nyhedsmail opbevares indtil du tilbagekalder dit samtykke til at modtage nyhedsmails.

 

6. Ændringer

Ændringer af persondatapolitikken bliver offentliggjort på denne side. Der kan f.eks. komme ændringer i forbindelse med nye love om regnskab, nye love om databeskyttelse, hvis vi ændrer måden vi indsamler data på osv.

Denne persondatapolitik er version 1.0

 

7. Kontaktoplysninger

Adresse: Outdoornu.dk, Storegade 12, DK-6880 Tarm

 

Telefon: 9681 2040

 

E-mail: info@outdoornu.dk

.

 -   +