Rabatkoder

Hvad er en rabatkode og hvordan bruger jeg den?

En rabatkode er en kombination af bogstaver og tal som fortæller vores webshop at du skal have en rabat. Denne rabat kan indtastes i indkøbskurven. Webshoppen trækker automatisk rabatten fra din regning inden betalingen. 

 

Hvordan får jeg en rabatkode til Outdoornu.dk?

Der er flere muligheder for at få en rabatkode:

  • Du får en rabatkode fordi en person du kender har købt et gavekort til vores webshop til dig.
  • Vi udsender sommetider rabatkoder med vores nyhedsmail. F.eks. "brug rabatkode X og få 20% rabat på produkt Y". Du kan abonnere på vores nyhedsmail nederst på siden. Det betyder dog ikke at du får en rabatkode med det samme.
  • På vores Facebook side. Du kan tilmelde dig på vores Facebook side. Der offentliggører vi sommetider rabatkoder til visse produkter. Når du er abonnent, så går du ikke glip af disse kortvarige tilbud.

 

Hjemmesider med Outdoornu.dk rabatkoder. Er de ægte?

Der findes desværre hjemmesider som påstår at de har rabatkoder til Outdoornu.dk. Formålet med disse sider er at skaffe trafik på siden og tjene penge med annoncer. Rabatkoderne på disse sider virker selvfølgelig ikke. Outdoornu.dk annoncerer aldrig med rabatkoder på andre hjemmesider. Vi anbefaler ikke at google / søge efter "Outdoornu.dk rabatkoder", da du hermed risikerer at lande på en af disse fupsider som kan indeholde virus. 

 

Min rabatkode virker ikke?

Der er tit en af følgende årsager til hvorfor en rabatkode ikke virker:

- Den er udløbet. Tjek venligst om det drejer sig om en tidsbegrænset rabatkode.

- Fejlindtastning. Der er vigtigt at indtaste koden nøjagtig som den står i teksten. Husk at indtaste små og store bogstaver korrekt. En anden fejl der tit sker er når man bruger "copy-paste" funktionen og ved et uheld også kommer til at kopiere et mellemrum. Hvis koden f.eks. hedder"ABC555" og du indtaster "ABC555 "  så virker koden ikke.

Virker koden stadig ikke efter du har tjekket ovenstående, så kontakt os endelig på info@outdoornu.dk.