Returnering / ombytning

Vi lægger stor vægt på at servicere kunderne - også efter købet. Ombytningen og returneringen sker hos os hurtigt og nemt og altid med et smil, selvom man ikke kan se det over internettet. Her findes informationer om ombytning eller returnering af dit køb. Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.

Vigtigt!

Husk altid at oplyse ordrenummeret når du kontakter os vedr. en ombytning eller returnering.

Hvad skal jeg gøre når jeg ønsker at returnere eller ombytte noget?

Vi medsender som regel en returlabel i alle pakker i Danmark. Skulle du ikke finde en sådan eller har du mistet den, så send os en e-mail og vi sender dig en returlabel pr. e-mail. Du skal bare sætte den på pakken / posen og aflevere den på et posthus eller i en postbutik. Vi betaler for returfragten! Husk at oplyse om du ønsker at fortryde købet eller bytte til noget andet. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og sende med retur.

Jeg ønsker at bytte til en anden farve eller størrelse. Hvem betaler for returfragten og for fragten til ombytningen?

Det gør vi! Du skal blot informere os om hvad du ønsker at få byttet til.

Sender I en returlabel med pakken?

Vi medsender som regel en returlabel i alle pakker i Danmark. Skulle du ikke finde en sådan eller har du mistet den, så send os en e-mail og vi sender dig en returlabel pr. e-mail.

Jeg ønsker at bytte til noget som koster mere, hvad gør jeg?

Du kan vælge mellem følgende 2 muligheder:

1) Du sender først produktet tilbage. Vi sender det nyt produkt samme dag vi får det første tilbage. Vi sender i mellemtiden et link til betaling af differencen, da vi ikke må fratrække mere på dit kort end værdien af den første bestilling.

2) Du bestiller og betaler det nye produkt allerede nu, som vi så sender med det samme.Så snart vi får den første bestilling tilbage, tilbagebetaler vi beløbet på dit kort.

Husk at kontakte os og meddele hvad du foretrækker at gøre.

Jeg ønsker at bytte til noget som koster mindre, hvad gør jeg?

Du kan vælge mellem følgende 2 muligheder:

1) Du sender først produktet tilbage. Vi sender det nye produkt samme dag vi får det første tilbage og tilbagebetaler differencen på dit kort.

2) Du bestiller og betaler det nye produkt allerede nu, som vi så sender med det samme. Så snart vi får den første bestilling tilbage, tilbagebetaler vi beløbet på dit kort.

Husk at kontakte os og meddele hvad du foretrækker at gøre.

Jeg har fået noget fra jer som gave. Kan jeg ombytte direkte med jer eller skal personen som har købt produktet kontakte jer?

Du er velkommen til at kontakte os direkte med angivelse af ordrenummeret. Alle returneringsregler som vi beskrevet her gælder også til dit tilfælde. Husk at oplyse os om din ønskede leveringsadresse i tilfælde af at du ønsker at bytte. Du kan vælge mellem at få pakken til afhentning på posthuset, privatadressen eller arbejdspladsen. Du skal sende os dit mobilnummer, hvis du ønsker at afhente pakken på posthuset. Du får en SMS når pakken står klar til afhentning.

Hvor langt tid har jeg til at returnere eller fortryde mit køb?

Der er 30 dages returret på varerne købt på vores netbutik, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den.

Hvor hurtigt tilbagebetaler I pengene efter jeg har sendt pakken tilbage?

Vi behandler alle returneringer samme dag som vi modtager dem. Vi sender en bekræftelse til dig pr. e-mail. Har du betalt med Dankort så bliver beløbet godskrevet på din bankkonto indenfor 2 hverdage. Har du valgt at betale med kreditkort som f.eks. Mastercard, så kan det desværre tage op til flere uger inden dit kreditinstitut tilbagebetaler beløbet. Det har intet at gøre med os, men kun med aftalen som du har med udbyderen af dit kreditkort. I nødsituationer kan tilbagebetalingen fremskyndes ved at videresende vores e-mail til din bank som en bekræftelse på at vi har tilbagebetalt beløbet.

Kan jeg selv aflevere returvaren og evt. vælge noget andet?

Det kan du sagtens gøre. Du finder vores fysiske butik på Storegade 12, 6880 Tarm i det naturskønne Vestjylland. Bemærk at i tilfælde af at vi skal tilbagetale beløbet, så skal det ske via samme måde som du betalte første gang. Vi sender samme dag en bekræftelse pr. e-mail.

Varens stand når jeg sender den tilbage?

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 -   +