-23%
Salomon La Cote Flex 2.5L jakke Women
Salomon La Cote Flex 2.5L jakke Women Salomon La Cote Flex 2.5L jakke Women

Salomon La Cote Flex 2.5L jakke Women

Varenummer
SA-LCW
Ingen

Lækker vind- og vandtæt damejakke fra Salomon.

læs mere
Regular Price 1.299,00 kr. 999,00 kr.
- +

En Salomon La Cote Flex 2.5L jakke er designet til at holde dig tør og samtidig give dig maksimal bevægelsesfrihed. Jakken har en 2,5 lags membran og har et lækkert, flatterende snit, samtidig med at den ikke sidder alt for tæt.

La Cote Flex jakken er fremstillet i vind- og vandtæt polyester med stræk, så den følger din krops bevægelser på vandreture, trekking eller bare når du f.eks. arbejder i haven. Skulle du komme til at svede, så er trykket i foret lavet af kulpartikler fra bambus der transporterer fugt væk fra huden helt naturligt så du ikke bliver kold og klam. Partiklerne gør også at jakken tørrer utrolig hurtigt – noget som kan være en fordel når du er på tur. Yderligere ventilation får du fra de to ventilationsåbninger under armene, og lynlåsen er i et specielt vandafvisende design, så en La Cote Flex 2.5L forbliver dejlig tør på indersiden.

Salomon La Cote Flex 2.5L til kvinder har to praktiske lommer med lynlås, hovedlynlåsen går helt op til hagen og hætten er med snørejustering bagpå så den sidder helt tæt til hovedet og ikke glider ned eller blæser af. Der er ligeledes snørejustering i bunden og manchetterne kan strammes til med velcro.

Med en Salomon La Cote Flex 2,5L er der ingen grund til at gå på kompromis, da damejakken er både flot og praktisk på samme tid.

Vandsøjletryl/åndbarherd: 10.000mm/10.000g/m2/24h.

Materiale: 100% polyester.

Mere information
Varenummer SA-LCW
Køn dame
Materiale 100% polyester
Vægt 274 gr i str. M
Lagerkode HP5