-18%
Salomon Outline GTX, black/phantom
Salomon Outline GTX, black/phantom Salomon Outline GTX, black/phantom

Salomon Outline GTX, black/phantom

Varenummer
SA-40477000
Ingen

Slank og sporty hybridsko fra Salomon, der kombinerer løbeskoen og trekkingskoens gode egenskaber. Med Gore-Tex membran.

læs mere
Regular Price 1.099,00 kr. 899,00 kr.
- +

Salomon Outline GTX er en alsidig allround sko til dig som vil have en kvalitets herresko til lidt af hvert. Outline GTS er perfekt til strøgturen og storbyferien, samtidig med at den også kan følge med på trekkingturen eller skovturens gule og røde ruter. Denne flotte, tekniske sko udmærker sig ved at være let, smidig og lige så behagelig som en løbesko, mens den samtidig har en sål der giver fodfæste i varieret terræn.

Outline GTX sportskoen er har et enkelt snøresystem, der i denne sorte variation som vi fører falder helt i med resten af skoen: Klassisk og stilrent. Hermed kan du også bruge din Salomon Outline GTX til semi-formelle arrangementer. Der er fuld Gore-TEX membran for sunde, glade og tørre fødder, samt en diskret tåkappe der beskytter dine tæer mod slag og stød.

Som ydersål har Salomon valgt en non-marking Contragrip og high traction Contragrip sål, som består af særlig udvalgt gummi, der giver et godt greb på forskellige typer af overflader som fortov, asfalt, græs, grus m.m.

Farve: black/phantom/magnet

Mere information
Varenummer SA-40477000
Køn herre
Vandtæt ja
Materiale Tekstil med Goretex membran