Fjällräven

Fjällräven

Fjällräven

Åke Nordin startede Fjällräven i 1960 i en kælder i Örnsköldsvik kun udstyret med sin mors symaskine, en ide han havde tiltro til og en stor kærlighed til udendørslivet. I dag er Fjällräven et af de mest successrige og respekterede mærker i outdoor wear. Fjällrävens klassiske og tidløse stil, kombineret med høj funktionalitet og solide materialer, bidrager til Fjällrävens success.

Hvordan man staver til Fjällräven har altid voldt os danskere en smule problemer, for er det Fjällräven, Fjallraven, Fjællræven, Fjeldræven, Fjellräven eller Fjeldræv? Kært barn har mange navne, men vi ved all sammen hvad det drejer sig om og hvad vi vil ha’.

For uanset om det er tøj med Fjällräven G-1000 materiale, klassiske designs som Fjällräven Greenland jakker, Fjällräven Karl bukser eller en af de mest hårdføre og populære tasker på markedet som Fjällräven Kånken, så garanterer Fjällräven beklædning og rygsække kundetilfredshed – noget som generationer af brugere kan skrive under på.

Se Fjällräven produkter i vores webshop og køb dem direkte online med dag-til-dag levering, eller besøg vores butik for at prøve Fjällräven live.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Vi fører et stort udvalg af Fjällräven produkter som dametøj, herretøj, grej og udstyr til arbejde, skole og fritid.

Leder du efter rygsække, så finder du meget mere end ”bare” en Kånken rygsæk. Vi har damerygsække og herrerygsække, store vandrerygsække, trekkingrygsække, sportstasker, computerrygsække og skoletasker – også til de mindste børn som har brug for en rygsæk til børnehaven. Det kunne f.eks. være en 7 liters Kånken Kids, Räven Mini, Re-Kånken Mini eller en Kånken No. 2 Mini taske. Mange af disse kan i øvrigt også sagtens bruges af voksne.

Ved de store rygsække og tasker hvor du som bruger har store krav til funktionalitet, kvalitet og slidstyrke, så går du ikke ned på udstyr med en Fjällräven, for her får du et design med komfort og brugervenlighed i højsædet. Vi forhandler rygsække der kan hamle op og følge med på din jordomrejse, trekkingtur eller vandretur – og det om den står på rundrejse i Australien eller gennem Sydamerika, eller om du prøver kræfter med Samara Kløften, Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela, Continental Divide Trail eller noget helt fjerde. Her snakker vi om de virkelig seje og professionelle Fjällräven rygsække som Kaipak, Abisko, Friluft og Kajka (der også findes i en junior udgave).

Er du ikke til de helt store udendørs armbevægelser, så er en Totepack perfekt til stranden, strøgturen og indkøbsturen, mens skuldertasker som Foldsack og Greenland Briefcase, egner sig godt til arbejde med deres plads til en bærbar og diverse dokumenter. Leder du efter et smart alternativ til en egentlig kuffert, så er en Fjällräven Splitpack et rigtig godt bud.

Men Fjällräven er selvfølgelig mere end bare tasker, duffelbags og rygsække i høj kvalitet. Er du til udelivet, så har Fjällräven næsten alt i outdoorwear og udegrej til kvinder og mænd, fra regnslag og vandtætte pakkeposer til de praktiske Abisko telte, Funas og Skule soveposer, sommerjakker og vinterfrakker, herunder den klassiske Greenland jakke, der findes i en både dame og herre udgave.

Og nu hvor vi snakker om tøj, så er Fjällräven designet til det skandinaviske vejr, med store udsving i temperatur, vind og regn, som vi kender det i Danmark. Med vores udvalg af jakker, frakker, ponchos, kapper m.v. er det let at finde det overtøj der passer lige til dig og din livsstil – og i vores webshop finder du også mange flotte Fjällräven T-shirts, shorts, skorts, kjoler, skjorter, bukser m.m. til din aktive livsstil.

Vi har nogle lækre kortærmede skjorter bl.a. Övik og High Coast. Er vejret ikke til sommertøj, så finder du også langærmede skjorter fremstillet i økologisk bomuld og polyester der sørger for optimal komfort. Eller hvad med en lun flannelskjorte til vinter? Her har vi flere i flot skovmandsstil og forskellig snit, der passer til din kropsform, uanset om du har en veltrænet sixpack eller om der skal være lidt plads til ”madpakken”.

Her hos Outdoornu.dk er vi også rigtig glade for Fjällrävens flotte uldtrøjer, sweaters og hoodies, herunder de superbløde og behagelige fleecehoodies. De er næsten uundværlige til efterår, vinter og forår: Rigtig praktiske lige at tage på når du småfryser eller inden du går ud – enten uden at have noget udenover, eller som et ekstra lag under dit overtøj.

I småtingsafdelingen finder du punge, bælter, småtasker, kasketter, huer og hatte – og naturligvis Greenland voks til imprægnering. Vi har også Fjällräven knæbeskyttere der passer til de Fjällräven bukser der har plads til knæindlæg.

Fjällräven, Fjallraven, Fjællræven, Fjeldræven, Fjellräven eller Fjeldræv – uanset hvordan du staver det, så finder du sandsynligvis hvad du leder efter i vores webbutik. Er det der ikke, så send os en e-mail og vi prøver at se om vi kan skaffe det til dig til en god pris.

Kig ind, enten her eller i vores fysiske butik i Tarm og gør et godt køb.

 

 

Underkategorier

 • Rygsække / tasker
  Stort udvalg i rygsække fra Fjällräven, Haglöfs, Salomon, Berghaus, Jack Wolfskin m.v. Kan du ikke finde din drømmetaske så ring- så skaffer vi den
 • Friluftsudstyr
  Køb friluftsudstyr og spejder gear online hos Ourdoornu.dk. Vi tilbyder, soveposer, kompas, kikkerter, termokander, knive mv. Lav / fri fragt og dag-til-dag levering.
 • Herretøj
  Lækkert tøj til mænd til jagt & friluftsliv- Bredt udvalg af alt til den aktive mand. Fx Pinewood, fjällräven og move mountains kvalitet til god pris
 • Dametøj
  Lækkert kvalitetstøj til damer- Dametøj til udendørsliv fra Fjällräven, Jack Wolfskin & Pinewood Køb tøj til kvinder fra kendte mærker.
 • Fodtøj
  Gummistøvler, Vandrestøvler og vandresko til fritid eller hverdag. Hos Outdoornu.dk kan du finde din passende fodtøj til den rigtige pris.
 • Hoved og hals
  Jagthat, buff, sixpence- Alt til beskyttelse at hoved og hals, når du er udendørs. Her finder du huer og hatte fra Fjällräven og Pinewood
 • Fiskegrej
  Køb dit fiskegrej online og spar penge. Dag-til-dag levering, dansk webshop, e-mærket, perfekt på Trustpilot.

Viser: 1-40 af 268 produkter

Side
 • 1
 • /
 • 7
 1. Fjällräven Arctic Fox T-Shirt herre, dusk
  Fjällräven Arctic Fox T-Shirt herre, dusk
  349,00 kr.
 2. Fjällräven Övik Card Holder/ kortholder
  Fjällräven Övik Card Holder/ kortholder
  249,00 kr.
 3. Fjällräven Kånken Art Laptop 15’’ 18L
  Fjällräven Kånken Art Laptop 15’’ 18L
  949,00 kr.
 4. Fjällräven Kånken Art Laptop 13'' 13L
  Fjällräven Kånken Art Laptop 13'' 13L
  899,00 kr.
 5. Fjällräven Kånken Art standard 16L
  Fjällräven Kånken Art standard 16L
  799,00 kr.
 6. Fjällräven Kånken Art Mini
  Fjällräven Kånken Art Mini
  699,00 kr.
 7. Fjällräven Marlin Shade hat, savanna
  Fjällräven Marlin Shade hat, savanna
  399,00 kr.
 8. Fjällräven Greenland Original cap, fern
  Fjällräven Greenland Original cap, fern
  299,00 kr.
 9. Fjällräven Keb 72W rygsæk
  Fjällräven Keb 72W rygsæk
  2.699,00 kr.
 10. Fjällräven Keb 72 rygsæk
  Fjällräven Keb 72 rygsæk
  2.699,00 kr.
 11. Fjällräven Keb 52W rygsæk
  Fjällräven Keb 52W rygsæk
  2.399,00 kr.
 12. Fjällräven Keb 52 rygsæk
  Fjällräven Keb 52 rygsæk
  2.399,00 kr.
 13. Fjällräven Ulvö Rolltop rygsæk 23L
  Fjällräven Ulvö Rolltop rygsæk 23L
  1.299,00 kr.
 14. Fjällräven Ulvö 23L rygsæk
  Fjällräven Ulvö 23L rygsæk
  1.099,00 kr.
 15. Fjällräven Bergtagen 38 M/L
  Fjällräven Bergtagen 38 M/L
  2.299,00 kr.
 16. Fjällräven Bergtagen 38L S/M
  Fjällräven Bergtagen 38L S/M
  2.199,00 kr.
 17. Fjällräven Ulvö Hip Pack Large
  Fjällräven Ulvö Hip Pack Large
  549,00 kr.
 18. Fjällräven Ulvö Hip Pack Medium
  Fjällräven Ulvö Hip Pack Medium
  449,00 kr.
 19. Fjällräven Travelers MT Skorts Women
  Fjällräven Travelers MT Skorts Women
  799,00 kr.
 20. Fjällräven Karl Pro Shorts
  Fjällräven Karl Pro Shorts
  799,00 kr.
 21. Fjällräven Abisko Cool Shirt SS
  Fjällräven Abisko Cool Shirt SS
  699,00 kr.
 22. Fjällräven Arctic Fox Print T-shirt W, sage green
  Fjällräven Arctic Fox Print T-shirt W, sage green
  349,00 kr.
 23. Fjällräven Abisko Hike skjorte, dark grey
  Fjällräven Abisko Hike skjorte, dark grey
  749,00 kr.
 24. Fjällräven Daloa Shade Zip-Off Trousers W, dark grey
  Fjällräven Daloa Shade Zip-Off Trousers W, dark grey
  1.199,00 kr.
 25. Fjällräven Övik Travel Skirt W, dark navy
  Fjällräven Övik Travel Skirt W, dark navy
  1.099,00 kr.
 26. Fjällräven Kiruna Lite Jacket Men, dark navy
  Fjällräven Kiruna Lite Jacket Men, dark navy
  1.599,00 kr.
 27. Fjällräven Keb Wool Sweater Men
  Fjällräven Keb Wool Sweater Men
  1.599,00 kr.
 28. Fjällräven Kiruna Lite Jacket Women
  Fjällräven Kiruna Lite Jacket Women
  1.599,00 kr.
 29. Fjällräven Forever Nature Cap, black
  Fjällräven Forever Nature Cap, black
  299,00 kr.
 30. Fjällräven Övik Shirt SS, dusk
  Fjällräven Övik Shirt SS, dusk
  699,00 kr.
 31. Fjällräven Abisko Cool LS skjorte, uncle blue
  Fjällräven Abisko Cool LS skjorte, uncle blue
  799,00 kr.
 32. Fjällräven Övik Wallet / pengepung
  Fjällräven Övik Wallet / pengepung
  599,00 kr.
 33. Fjällräven Kånken Photo Insert Small
  Fjällräven Kånken Photo Insert Small
  799,00 kr.
 34. Fjällräven Rain Cover 16-28 L
  Fjällräven Rain Cover 16-28 L
  229,00 kr.
 35. Fjällräven Kånken Rainbow 16L
  Fjällräven Kånken Rainbow 16L
  699,00 kr.
 36. Fjällräven Övik Travel Shirt W, dusk
  Fjällräven Övik Travel Shirt W, dusk
  799,00 kr.
 37. Fjällräven Övik Lite Shirt Men
  Fjällräven Övik Lite Shirt Men
  799,00 kr.

Viser: 1-40 af 268 produkter

Side
 • 1
 • /
 • 7

Fjällräven

Åke Nordin startede Fjällräven i 1960 i en kælder i Örnsköldsvik kun udstyret med sin mors symaskine, en ide han havde tiltro til og en stor kærlighed til udendørslivet. I dag er Fjällräven et af de mest successrige og respekterede mærker i outdoor wear. Fjällrävens klassiske og tidløse stil, kombineret med høj funktionalitet og solide materialer, bidrager til Fjällrävens success.

Hvordan man staver til Fjällräven har altid voldt os danskere en smule problemer, for er det Fjällräven, Fjallraven, Fjællræven, Fjeldræven, Fjellräven eller Fjeldræv? Kært barn har mange navne, men vi ved all sammen hvad det drejer sig om og hvad vi vil ha’.

For uanset om det er tøj med Fjällräven G-1000 materiale, klassiske designs som Fjällräven Greenland jakker, Fjällräven Karl bukser eller en af de mest hårdføre og populære tasker på markedet som Fjällräven Kånken, så garanterer Fjällräven beklædning og rygsække kundetilfredshed – noget som generationer af brugere kan skrive under på.

Se Fjällräven produkter i vores webshop og køb dem direkte online med dag-til-dag levering, eller besøg vores butik for at prøve Fjällräven live.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Vi fører et stort udvalg af Fjällräven produkter som dametøj, herretøj, grej og udstyr til arbejde, skole og fritid.

Leder du efter rygsække, så finder du meget mere end ”bare” en Kånken rygsæk. Vi har damerygsække og herrerygsække, store vandrerygsække, trekkingrygsække, sportstasker, computerrygsække og skoletasker – også til de mindste børn som har brug for en rygsæk til børnehaven. Det kunne f.eks. være en 7 liters Kånken Kids, Räven Mini, Re-Kånken Mini eller en Kånken No. 2 Mini taske. Mange af disse kan i øvrigt også sagtens bruges af voksne.

Ved de store rygsække og tasker hvor du som bruger har store krav til funktionalitet, kvalitet og slidstyrke, så går du ikke ned på udstyr med en Fjällräven, for her får du et design med komfort og brugervenlighed i højsædet. Vi forhandler rygsække der kan hamle op og følge med på din jordomrejse, trekkingtur eller vandretur – og det om den står på rundrejse i Australien eller gennem Sydamerika, eller om du prøver kræfter med Samara Kløften, Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela, Continental Divide Trail eller noget helt fjerde. Her snakker vi om de virkelig seje og professionelle Fjällräven rygsække som Kaipak, Abisko, Friluft og Kajka (der også findes i en junior udgave).

Er du ikke til de helt store udendørs armbevægelser, så er en Totepack perfekt til stranden, strøgturen og indkøbsturen, mens skuldertasker som Foldsack og Greenland Briefcase, egner sig godt til arbejde med deres plads til en bærbar og diverse dokumenter. Leder du efter et smart alternativ til en egentlig kuffert, så er en Fjällräven Splitpack et rigtig godt bud.

Men Fjällräven er selvfølgelig mere end bare tasker, duffelbags og rygsække i høj kvalitet. Er du til udelivet, så har Fjällräven næsten alt i outdoorwear og udegrej til kvinder og mænd, fra regnslag og vandtætte pakkeposer til de praktiske Abisko telte, Funas og Skule soveposer, sommerjakker og vinterfrakker, herunder den klassiske Greenland jakke, der findes i en både dame og herre udgave.

Og nu hvor vi snakker om tøj, så er Fjällräven designet til det skandinaviske vejr, med store udsving i temperatur, vind og regn, som vi kender det i Danmark. Med vores udvalg af jakker, frakker, ponchos, kapper m.v. er det let at finde det overtøj der passer lige til dig og din livsstil – og i vores webshop finder du også mange flotte Fjällräven T-shirts, shorts, skorts, kjoler, skjorter, bukser m.m. til din aktive livsstil.

Vi har nogle lækre kortærmede skjorter bl.a. Övik og High Coast. Er vejret ikke til sommertøj, så finder du også langærmede skjorter fremstillet i økologisk bomuld og polyester der sørger for optimal komfort. Eller hvad med en lun flannelskjorte til vinter? Her har vi flere i flot skovmandsstil og forskellig snit, der passer til din kropsform, uanset om du har en veltrænet sixpack eller om der skal være lidt plads til ”madpakken”.

Her hos Outdoornu.dk er vi også rigtig glade for Fjällrävens flotte uldtrøjer, sweaters og hoodies, herunder de superbløde og behagelige fleecehoodies. De er næsten uundværlige til efterår, vinter og forår: Rigtig praktiske lige at tage på når du småfryser eller inden du går ud – enten uden at have noget udenover, eller som et ekstra lag under dit overtøj.

I småtingsafdelingen finder du punge, bælter, småtasker, kasketter, huer og hatte – og naturligvis Greenland voks til imprægnering. Vi har også Fjällräven knæbeskyttere der passer til de Fjällräven bukser der har plads til knæindlæg.

Fjällräven, Fjallraven, Fjællræven, Fjeldræven, Fjellräven eller Fjeldræv – uanset hvordan du staver det, så finder du sandsynligvis hvad du leder efter i vores webbutik. Er det der ikke, så send os en e-mail og vi prøver at se om vi kan skaffe det til dig til en god pris.

Kig ind, enten her eller i vores fysiske butik i Tarm og gør et godt køb.