Merrell sandaler | Køb Merrell sko, støvler, vandrestøvler og vandresko online på tilbud til dame og herre

Merrell

 

 

Merrell

Hvad sker der når man går fra en industriel skomager uddannelse til at blive en traditionel skomager og fremstille håndlavede støvler?

I Randy Merrells tilfælde begyndte eventyret for over 30 år siden med et par håndlavede cowboystøvler og herefter håndlavede og specialfremstillede vandrestøvler, der hurtigt tiltrak sig opmærksomhed på grund af deres fremragende design og kvalitet. Dette blev det starten på Merrell, der i dag er kendt for at lave noget af verdens bedste fodtøj til udeliv og hverdag. Vi er hos Outdoornu.dk stolte af at kunne præsentere lækre Merrell sandaler til både mænd og kvinder, hvor vi især har et stort udvalg af Merrell sandaler til kvinder.
 

Merrells motto er “komfort, slidstyrke, design og alsidighed” - og de er ikke gået på kompromis med deres sandaler. Her får du et par sko der er lette at tage af og på, og som sidder så godt at du kan fokusere på det der er vigtigt i stedet for vabler, ømme og trætte fødder. Merrell sandaler lige så gode til den afslappede aftentur på stranden, som de er til storbyferierne hvor du er på benene i flere timer.

Kendetegnede for Merrell sandaler er deres fodunderlag med Remember Me Foam, der er et skum der former sig efter din fod, samt blødt mikrofiber der yder støtte til din fodsål hele dagen. Ud over det er der en formet svangstøtte i nylon og en Merrell luftpude i hælen der fungerer som en støddæmper og giver ekstra stabilitet - alt hvad der skal til for et par glade sommerfødder!

Kig forbi vores butik eller webshop for gode Merrell tilbud.

Sorter faldende

   

11 vare(r)

Sorter faldende

   

11 vare(r)

 -   +